Proiecte

Retail

Retail

Consultanţa acordata Board-ului pentru măsurarea culturii ideale, îmbunătăţirea dinamicii de grup la nivel N-1 şi eficientizarea proceselor de comunicare internă. Instrumente: identificarea stilurilor de conducere şi a eficacităţii la nivel individual, sesiuni de coaching individual şi de echipă.

Media

Media

Dezvoltare Managerială – program adaptat coordonatorilor de echipe din producţia de programe TV, cu specializare preponderent tehnică. Sesiunile de training se concentrează în special pe abilităţi uşor transferabile într-un mediu provocator, cu decizii rapide şi impact major în rezultatele imediate.

program adaptat coordonatorilor de echipe din producţia de programe TV, cu specializare preponderent tehnică. Sesiunile de training se concentrează în special pe abilităţi uşor transferabile într-un mediu provocator, cu decizii rapide şi impact major în rezultatele imediate.

Agrobusiness

Agrobusiness

Sales Development Program – acompaniere individuală şi de grup a unei echipe naţionale de vânzari în context de transformare organizaţională, redefinire de organigramă şi crearea poziţiei de director naţional de vânzări. Instrumente folosite: evaluare individuală a eficacităţii, training, coaching individual şi de echipă.

Construcţii

Construcţii

Academie de Leadership în care echipe din 3 fabrici lucrează în proiecte 12 luni pentru a livra soluţii noi sau de îmbunătăţire pe următoarele teme: digitalizare stocuri, monitorizare furnizori, employer branding. Proiectele sunt susţinute prin sesiuni de învaţare regulate şi webinarii interactive de follow-up.

IT

IT

Academie de Management Internaţională pentru echipele de team leaderi din dezvoltare software, testare şi suport. Programul presupune sesiuni de invăţare lunare şi coaching de echipă pe 7 teme: inteligenţă emoţională, comunicare, managementul performanţei, dezvoltarea echipelor, luarea deciziilor, abilitaţi de prezentare şi negociere.

DIY

DIY

Program anual de Talent Management, creat pentru noii directori de magazine şi top manageri. Abordare 360: assesment center pentru selectarea talentelor, profil individual de măsurare a eficacităţii manageriale, coaching individual, mentorat, workshop-uri şi dezvoltare de proiecte transversale pentru susţinerea strategiei de digitalizare a organizaţiei.