Metodologie

CÂND ÎNVĂȚAREA PRODUCE REZULTATE

Rezultate vizibileFeedbackDeciziiTeren de testareGandire StrategicaObiective provocatoare

Obiective provocatoare

Definim obiective ce adresează situaţii reale de business. Pot fi probleme ce necesită abordari noi sau oportunităţi de îmbunătăţire.

Gandire strategica

Echipele învaţă cum să lucreze în sistem de proiect, cum să gândească soluţii la nivel macro şi îsi dezvoltă abilitaţi specifice în funcţie de nevoi: comunicare, colaborare, leadership.

Teren de testare

Trainerii facilitează procesul prin metode adaptate participanţilor: training, coaching, mentorat, sau sharing. Proiectul este terenul de test în care conceptele sunt exersate.

Decizii

Micşorăm diferenţă dintre sala de curs şi realitate. Oportunitatea de a lua decizii, de a cântări opţiuni şi a le testa in practică constituie o experienţă de învăţare valoroasă.

Feedback

În momente definite, echipele primesc feedback de la manageri, utilizatori sau colegi – învăţând cum să se adapteze aşteptărilor, cum să facă schimbări ale planurilor sau pur şi simplu să câştige încredere.

Rezultate vizibile

Programul furnizează un rezultat concret, vizibil pentru organizaţie şi uşor de măsurat. Nu e un joc – e o experienţă de invăţare pragmatică şi care aduce valoare individuală şi de business deopotrivă.